A

Pirkanmaan Yrittäjien palvelut

Neuvontapalvelu

Neuvontapalveluita on tarjolla lähes kaikilta yrittämiseen liittyviltä aloilta. Neuvontapalvelun asiantuntijoiden yhteystiedot aihealueittain löydät sivupalkista. Heihin voit olla yhteydessä suoraan. Puhelinneuvonta on jäsenillemme maksuton.

Jäsenenämme voit ottaa yhteyttä meihin kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Pirkanmaan Yrittäjien toimisto palvelee numerossa 03 251 6500.

Ohjaamme sinut tarvittaessa neuvontapalvelun asiantuntijalle tai keskusjärjestön toimihenkilölle. Käytössäsi on myös Suomen Yrittäjien neuvontapalvelu, joka palvelee arkisin klo 8 – 18, p. 09 229 222.

Lisätietoja.

Kansainvälistymisneuvonta

Pirkanmaan Yrittäjien ja Pirkanmaan Yrityskummien kansainvälistymisen neuvontapalvelu on suunnattu yrityksille, jotka vasta harkitsevat kansainvälistymistä tai miettivät ensimmäisiä askeleitaan toiminnan laajentuessa kansainväliseksi.

Palvelussa on mukana yrityskummeja, joilla on pitkä kokemus toimimisesta kansainvälisillä markkinoilla niin viennin kuin tuonnin osalta.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun mietit mistä lähteä liikkeelle. Yrityskummien tarjoamassa palvelussa katsotaan yhdessä, onko yrityksesi lähtövalmiudet kansainvälistymiseen kunnossa tai asiantuntijoiden tukemana kartoittaa yrityksellesi mahdollisia kohdealueita – ja maita. Kansainvälistymispalvelu kuuluu jäsenetuihimme ja neuvonta on maksutonta jäsenillemme.

EU-kaupassa ja kansainvälisissä tullaus- sekä kuljetusasioissa voit ottaa yhteyttä myös neuvontarenkaamme jäseneen:

Arto Hyödynmaa

p. 0500 623 716

Lago Logistics Oy

Ota yhteyttä neuvontapalveluunpalveluun nettisivuilta löytyvällä lomakkeella tai p. (03) 251 6513.

Lisätietoja.

Lakineuvonta

Jäsenenämme voit ottaa yhteyttä meihin kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Neuvontapalveluita on tarjolla lähes kaikilta yrittämiseen liittyviltä aloilta. Neuvontapalvelun asiantuntijoiden yhteystiedot aihealueittain löydät sivupalkista. Heihin voit olla yhteydessä suoraan. Puhelinneuvonta on jäsenillemme maksuton.

Pirkanmaan Yrittäjien toimisto palvelee numerossa 03 251 6500.

Ohjaamme sinut tarvittaessa neuvontapalvelun asiantuntijalle tai keskusjärjestön toimihenkilölle. Voit löytää myös ratkaisun ongelmaasi Lakilaarista, jossa asiantuntija vastaa yrittäjiä askarruttaviin asioihin. Käytössäsi on myös Suomen Yrittäjien neuvontapalvelu, joka palvelee arkisin klo 8 – 18, p. 09 229 222.

Alkuneuvonta puhelimitse on jäsenillemme maksutonta. Soittaessasi asiantuntijalle varaudu kertomaan jäsennumerosi. Jäsennumeron löydät jäsenkortista.

Lisätietoja.

Laskutus ja perintä

Pirkanmaan Yrittäjät ja KTI Laskutus oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä KTI Laskutuksen asiantuntijat neuvovat Pirkanmaan Yrittäjien jäseniä veloituksetta. Neuvonnan piiriin kuuluvat perintään liittyvät asiat:

  • oikea laskun lähetystapa
  • muistutuskäytäntö
  • asiakkaan kanssa tehtävät maksusuunnitelmat
  • perintäkäytäntö
  • oikeudellinen perintä

Yhteyshenkilö:

Emilia Lehtilä

p. 040 534 8759

emilia.lehtila@ktilaskutus.fi

Soittaessasi varaudu kertomaan jäsennumerosi. Jäsennumeron löydät jäsenkortista. Jäsennumeroa voit tiedustella myös Pirkanmaan Yrittäjien toimistolta p. 03 251 6500.

Lisätietoja.

Omistajanvaihdosten neuvontapalvelu

Omistajanvaihdosten neuvontapalvelu auttaa yrityksen ostoon ja myyntiin liittyvissä kysymyksissä. Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan yrityskummit tarjoavat sinulle palvelun, joka antaa luottamuksellista apua omistajanvaihdokseen sekä yrityksen myyntiin ja ostoon.

Omistajanvaihdoksia ovat yrityskaupat, sukupolvenvaihdokset ja muut omistusjärjestelyt.

Yritysmyyntiä tai ostoa miettiessä voit ottaa yhteyttä neuvontapalveluun ja keskustella kaikesta aiheeseen liittyvästä, myös verotus- ja rahoituskuvioista.

Nämä kannattaa huomioida ajoissa:

  • mitä liiketoimintakauppa tai osakekauppa merkitsee muun muassa verotuksellisesti
  • yritystä on vaikea myydä, jos tilinpäätökset, sopimukset ja muut asiapaperit eivät ole kunnossa
  • myyntiin kannattaa varata aikaa
  • apua kannattaa pyytää ajoissa.

Omistajanvaihdosten neuvontapalveluun voit ottaa yhteyttä soittamalla arkisin klo 9 – 16 numeroon 03 251 6513.

Lisätietoja.

Yrittäjän tukipalvelu

Yrittäjän tukipalvelu on apunasi vaikeina aikoina. Annamme henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa yrityksen taloudellisiin vaikeuksiin ja yrittäjän henkiseen jaksamiseen liittyvissä asioissa. Palvelu on tarkoitettu kaikille pirkanmaalaisille yrittäjille, ja sen tarjoavat yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan Yrityskummit. Tällä hetkellä annamme neuvontaa puhelimitse tai etäyhteyden kautta.

Tukipalvelu päivystää arkipäivisin kello 9 – 16 numerossa 03 251 6513.

Koronan aiheuttamiin vaikeuksiin löydät apua myös Kaikki koronasta -sivustolta. Mukaan haluavalle yrittäjälle annetaan oma tukihenkilö. Yrityskummien riveissä koulutuksen tätä tehtävää varten on toistaiseksi saanut 23 kummia.

Lisätietoja.