A

Pirkanmaan Yrityskummien palvelut

Yritysklinikka

Pirkanmaan Yrityskummien yritysklinikka ohjaa yritystä eteenpäin rehellisesti ilman sitoumuksia. Saat apua kehittämisen käytäntöihin jo yhdellä klinikkakäynnillä. Arvioimme avuntarpeesi ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin, jotka ovat tutustuneet yrityksesi verkkonäkyvyyteen ja ennakkoon toimittamaasi materiaaliin.

Lisätietoja.

Tukipalvelu

Tukipalvelusta saat välitöntä apua ahdistuksen tunteeseen. Soita palvelunumeroon ja varaa aika tukiklinikalle. Saat nopeasti tukea ja selkeytät ajatuksiasi jo yhdellä tukipalvelun klinikkakäynnillä. Maksuttoman tukipalvelun tarjoavat yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan Yrityskummit. Tällä hetkellä annamme neuvontaa puhelimitse tai etäyhteyksien kautta.

Tukipalvelu päivystää arkipäivisin kello 9 – 16. Puhelinnumero 03 251 6513.

Lisätietoja.

Omistajanvaihdospalvelu

Onko harkinnassa myynti, osto tai sukupolvenvaihdos? Yrityskummin avulla saat tietoa ja tukea omistajanvaihdoksen itse toteuttaneilta. Onnistuneet yrityskaupat yrityskummin tuella.

Meiltä saat nopeasti vertaistukea ja selkeyttä omistajanvaihdokseen liittyvään prosessiin jo yhdellä klinikkatapaamisella. 

Lisätietoja.

Kansainvälistymispalvelu

Kansainvälistyminen voi mahdollistaa kasvun, kun lähimarkkinat eivät siihen riitä tai sovellu. Joskus koko liiketoiminta alun perinkin tähtää maailman valloitukseen. Mutta suuret etäisyydet, kieli- ja kulttuurierot asettavat myös uusia vaatimuksia. Kokenut yrityskummi saattaa olla todella arvokas resurssi valmistauduttaessa kansainvälisen kaupan läpimurtoon ja voi auttaa sinua kohdistamaan huomiosi oikeisiin asioihin.

Meiltä saat nopeasti apua kansainvälistymiseen liittyvään pohdintaan jo yhdellä klinikkakäynnillä. 

Lisätietoja.