A

Noitakäräjät

Noitakäräjien ohjelmallinen markkinatori on la 6.7.2024. Virallinen ohjelma alkaa klo 10.00, torimyynti 9.00. Lisätietoa ja toripaikkavaraukset taina.nieminen(ät)ruovesi.fi tai p. 044 787 1390.

Ruovedentie suljettu liikenteeltä klo 9-15. Myyjien oltava paikalla ehdottomasti viimeistään klo 8.30 (myynnin voi täten aloittaa jo klo 9.00).

  • Yhden paikan koko 4 x 4 metriä, hinta 25 € sähkötön, 35 € sähköllinen, hinnat sis. alv 24 %. Toripaikkaruudutus on ohjeellinen ja torivalvoja voi tarvittaessa muuttaa paikkajakoa.
  • Myyjä tuo tullessan oman pöydän, katoksen, päivänvarjon ym. tarvittavan kalustuksen.
  • Toripaikoista lähetetään lasku kesäkuun alussa. Maksua ei palauteta, jos myyjä ei pääse paikalle. Emme ota vastaan käteismaksuja. Paikkavarauksia voi kuitenkin tehdä edelliseen iltaan asti, lasku läheteään jälkikäteen.
  • Huomioithan, että aurinkovarjoissa ja telttakatoksissa täytyy ehdottomasti olla asianmukaiset painot. Jos painoja ei ole, emme anna lupaa pystyttää katosta.
  • Huom! Ruovedentien varren myyntikojujen purku aloitettava klo 14.00 liikennejärjestelyjen vuoksi.

Käräjät torikartta (pdf)
Torimyyjät info 2024 (pdf)

Ruoveden kunnan matkailuesite 2024 (pdf)

Ruoveden Noitakäräjät ry:n sivuille.

Jo yli viidenkymmenen vuoden ajan on Ruoveden kesään kuulunut noitahistorian vaaliminen ja siitä eteenpäin kertominen. Noitakäräjiä juhlitaan kokonaisen viikon ajan heinäkuun alussa lukuisin tapahtumin. Nimestään huolimatta kaikki tapahtumat eivät liity vain noitahistoriaan vaan monipuolisesta ohjelmistosta löytyy monenlaista tekemistä ja kokemista koko perheelle.
Noitakäräjäviikko huipentuu lauantain käräjätoriin, jossa muun muassa julkistetaan vuoden ansiokas Noita.

MATKAILIJAN PALVELUT:
Matkailuinfo, Ruovedentie 5, p. 044 787 1388, kesäaikana.
Kesäsesongin ulkopuolella
Kunnanvirasto, Ruovedentie 30, avoinna ma–pe 9–15.
Yhteystiedot: 03 486 111 (keskus) | kirjaamo(a)ruovesi.fi.