A

PÄIVÄKOTI METSÄPOLKU

Mustikkapolku 2, 34600 Ruovesi. Päiväkoti on avoinna klo 6.30-17.00. 

Upea hirsinen päiväkoti Metsäpolku tarjoaa turvallisen kasvuympäristön toimivissa tiloissa kauniin, metsäisen luonnon ja monipuolisten liikuntapaikkojen keskellä. Vieressä sijaitsevat urheilukeskus, jäähalli, koulu ja kirjasto. 100 -paikkainen päiväkoti otettiin käyttöön tammikuussa 2021.

  • Päiväkodin teemat ovat metsäpedagogiikka, liikunta, lukeminen ja kulttuuri.
  • Huom! 20h / viikko maksutonta päivähoitoa.

Ryhmät

Tiitiäiset, 1-2 -vuotiaat, opettaja Tiina Kujala, p. 044 787 1242,
Vesselit, 3-4 -vuotiaat, opettaja Ada Kosonen, p. 044 058 6325,
Peukaloiset, 4-5 -vuotiaat, opettaja Outi Korpisaari, p. 044 787 1370,
Maahiset, 4-5 -vuotiaat, ryhmän vastaava Annika Heinonen p. 044 787 1421,
Mesikämmenet esikoululaiset, opettaja Mirja Koivunen, p. 044 706 3489, ryhmänro 044 787 1444.

Vuorohoito toteutuu Tiitiäisten ryhmätiloissa. Vuorohoito toimii lapsen hoitotarpeen mukaan. Vuorohoidon hoitoajat p. 044 520 7022.

Äiti ja isä, lapsen huoltajat

Olette lapsellenne tärkeimpiä ihmisiä maailmassa. Vastuu lapsen kasvatuksesta on teillä ja me tuemme sinua kasvatustehtävässäsi.

Toivomme, että

  • keskustelisit lapsesi hoitajien kanssa lapsesi kehityksestä ja kasvatuksesta (voit varata siihen kahdenkeskisen keskusteluajan)
  • kertoisit ja kyselisit, jos joku asia painaa omaa tai lapsesi mieltä.   

Päiväkodin tavoitteet

Päiväkodin tavoitteena on antaa mahdollisimman hyvää päivähoitoa lapsille, sekä tukea vanhempia kasvatustyössä. Lapsi saa päiväkodissa päivittäin tarvitsemansa perushoidon.

Perushoidon lisäksi tavoitteenamme on kasvattaa oma-aloitteisia, sosiaaliset taidot omaavia, tasapainoisia lapsia.

Yhteistyö

Päivähoidon onnistumisen perustana on jatkuva ja tiivis yhteistyö päiväkodin henkilökunnan ja lasten vanhempien välillä.

Meillä on käytössä lapsen henkilökohtainen hoito- ja kasvatussuunnitelma. Se perustuu perheen asiantuntemukseen omasta lapsestaan sekä päiväkodin henkilöstön kokemukseen ja osaamiseen. Ennen päiväkodin henkilöstön kanssa käytävää kahdenkeskistä hoito- ja kasvatuskeskustelua vanhemmat täyttävät lomakkeen, jonka pohjalta keskustelu käydään.

Järjestämme lisäksi yhteisiä vapaamuotoisia iltoja, jotta päiväkoti tulisi tutuksi koko perheelle ja perheet tutustuisivat myös toisiinsa.

Lapsen hoitoajat

Ruovedellä on otettu käyttöön Wilma käyttöjärjestelmä. Hoitoaikavaraukset tehdään puhelimeen ladattavalla wilma sovelluksella.

Ohje:

Hoitoaikojen varaus (inschool.fi)