A

Emilia Kujalan & Petri Tammisen kirjoitusretriitti

Aika: 5.4.2024 - 7.4.2024
Paikka: Vinhan kirjakauppa
Osoite: Ruovedentie 15, Ruovesi

Kuvaus

Terapeutti Emilia Kujalan & kirjailija Petri Tammisen ohjaama kirjoitusretriitti Ruovedellä 5.–7.4.2024

Retriitin ohjelma koostuu Petri Tammisen ohjaamista kirjoitushetkistä, joiden vastapainona on Emilia Kujalan luovaa kehollista työskentelyä, joka soveltuu kaikille. Erityisosaamista ei tarvitse olla kummallakaan saralla.

Retriitti alkaa perjantaina 5.7. iltapäivällä ja päättyy sunnuntaina 7.4. lounaan jälkeen.

Tarkoitus on, että retriitin kuluessa jokaisella on rauhallista aikaa kirjoittamiseen ja siitä nauttimiseen, yhdessä mutta omaa työtään tehden. Emilian ohjaama osuus puolestaan tukee kirjoittamistyöskentelyä ja antaa mahdollisuuden purkaa kirjoittamisosuuden tuomia tunteita. Työskentely tarjoaa mahdollisuuden omaan mieleen ja tunteisiin tutustumiseen kehon kautta.

Kirjoitettuja tekstejä ei lueta eikä arvostella, ne ovat vain itselle. Retriitin kuluessa voidaan koota mahdollisia esiin nousseita kysymyksiä kirjoittamiseen liittyen ja Petri vastaa niihin yhteisesti kaikille sunnuntain ohjelman kuluessa.

Petri Tamminen tunnetaan lakonisen huumorin mestarina ja minimalistisesta kirjoitustyylistään. Hän kirjoittaa romaaneja, elämänkertoja, novelleja ja kolumneja. Hän on lukuisien luovan kirjoittamisen ryhmien ja retriittien rakastettu ohjaaja.

Emilia Kujala on psykoterapeutti, tietokirjailija, puhuja, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja kolumnisti, mutta myös jooga-opettaja joka rakastaa tanssimista.

Lisä- ja hintatiedot Vinhan kirjakaupan sivuilta.

Järjestäjä: Vinhan kirjakauppa

« Takaisin