A

Keiturin Sote tiedottaa: Asiakasmaksut

30.01.2023

ASIAKASMAKSUT
Pirkanmaan hyvinvointialue perii 1.1.2023 alkaen myös Virrat-Ruovesi -alueen sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksut aluevaltuustossa hyväksytyn asiakasmaksuhinnaston mukaan.

Maksu käyttämättä jätetystä palvelusta
Hintamuutosten lisäksi on tullut laajennus käyttämättä jätettyjen palveluiden maksuihin (varattua aikaa ei ole käytetty eikä peruutusta ole tehty). Maksu peritään myös maksuttomista palveluista, esim. hoitajan vastaanotto ja fysioterapiakäynnit, joten muistathan perua ajan, jos et pääse vastaanotolle! Käyttämättä jätetyn palvelun maksua ei kuitenkaan peritä alle 18-vuotiailta eikä mielenterveys- ja päihdepalveluista.
Maksu käyttämättä jätetystä palvelusta on 51,50 €/kerta.
Maksujen oikaisuvaatimuksessa noudatetaan Pirkanmaan hyvinvointialueen ohjeistusta. Oikaisuvaatimuslomake lähetetään laskujen liitteenä.

Laskutuskäytännöt
Asiakasmaksujen laskutuskäytännöt hoidetaan edelleen Virroilta ja Ruovedeltä. Laskutus on viivästynyt ohjelmistojen yhteensovittamisen haasteiden vuoksi.
Koska 1.1.2023 asiakasmaksujen laskuttaja on Pirkanmaan hyvinvointialue, muistathan tehdä verkkopankissa sopimuksen e-laskujen vastaanotosta Pirkanmaan hyvinvointialueelta.
Lisätietoa asiakasmaksuista osoitteesta www.pirha.fi/.

SÄHKÖINEN AJANVARAUS: virrat.terveytesi.fi
Kun varaat ajan sähköisen ajanvarauksen kautta, voit myös perua ajan sähköisesti!
Sähköinen ajanvaraus toimii Virtain ja Ruoveden alueen kuntalaisille osoitteessa virrat.terveytesi.fi. Palveluun kirjautuminen vaatii vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Voit varata ajan sähköisesti seuraaviin palveluihimme:
 Koronarokotus
 Aikuisneuvola: Korvahuuhtelu, kuulontutkimus ja rokote- tai lääkeinjektioaika (kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvat rokotteet).
 Diabeteshoitajan vastaanotto tai puhelinaika
 Astmahoitajan vastaanotto
 Fysioterapian vastaanotto tai puhelinaika
 Mielenterveys- ja päihdepalveluiden vastaanotto ja puhelinaika.

Tutustu nettisivuillamme myös muihin sähköisiin palveluihin!

Takaisin