A

Popkanteletar Ida Elinan joulukonsertti Ruoveden kirkossa

Aika: 16.12.2021 18.00 - 19.15
Paikka: Ruoveden kirkko
Osoite: Kirkkotie 1

Kuvaus

Ida Elinan joulukonsertti "Kun joulu on" Ruoveden kirkossa to 16.12. klo 18.00.

Konsertin kesto 60-75 min. Vapaa pääsy. Huom! Tarkastamme kaikilta yli 16-vuotiailta koronapassin.

Popkanteletar Ida Elina on kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja-lauluntekijä. Hänen uniikissa kanteleensoittotyylissä kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin arkaainen perinnemusiikkikin. Hänen joululevynsä Valoisaa Joulua – Bright Christmas (2016) valittiin julkaisuvuotenaan Vuoden joululevyksi.

Ida Elinan yllättävä kanteleen ja uuden musiikin yhdistelmä on herättänyt laajalti mielenkiintoa eri medioissa ulkomaita myöten. Artistin keikkamäärät ovat vuositasolla nousseet jopa huikeaan 300 esiintymiseen kattaen myös ulkomaan vierailuja.

Ida Elina on palkittu vuoden 2017 Evento Avards -gaalassa Parhaan esiintyjän tittelillä. Lisäksi hän on saanut Kanteleliiton myöntämän Vuoden Kantele -palkinnon vuonna 2015.

Konsertin järjestää yhteistyössä Ruoveden kunnan kulttuuritoimi ja Ruoveden seurakunta.

Katso lisää Ida Elinan kotisivuilta.

Saadaksesi koronapassin, toimi näin:
Lataa koronapassi etukäteen Omakannasta osoitteesta kanta.fi/omakanta. Tallenna tai tulosta tiedosto tai ota siitä kuvakaappaus kännykkääsi.
Passi on käytännössä sivulla näkyvä nimesi ja QR-koodi sekä henkilöllisyystodistus. Passin voi joko tulostaa tai näyttää mobiililaitteelta.
Passi tarkastetaan ulko-ovella. Ovet avataan 45 min. ennen konsertin alkua. Varaudu pyydettäessä todistamaan henkilöllisyytesi.

Koronapassi lapselle: lue lisää Yleistä tietoa koronapassista.

Ida Elina joulu kp21

« Takaisin