A

Majoituspalvelut

Majoitus Ruovedellä

Ala-Hanhon lomamökit
Ala-Hanhon lomamökit vuokraa neljää kodikasta hirsimökkiä Hanhonlahdella lähellä Paloselkää. Vuokra-aika on viikko (ma–su) tai pidempi. Mökkien koot vaihtelevat 36–100 m2, pienimmällä mökillä kylmä juokseva vesi ja puucee, muilla lämmin vesi ja wc. Kaikilla mökeillä oma sauna, oma rauha, lapsiystävällinen matala ranta, soutuvene, laituri sekä paikka, josta laskea oma vene.

Helvetinportti
Helvetinjärven kansallispuiston kupeessa uusia majoitusmökkejä, sähkölliset matkaparkkipaikat ja ilmaiset telttapaikat. Tilan pihasaunan, veneen ja kanootin vuokraus mahdollista, uimaranta ja grillauspaikka. Viihtyisä ravintola, jossa tarjolla todellista lähiruokaa, esimerkiksi vieressä sijaitsevan villisika- ja strutsitilan lihaa sekä muita annoksia. Tilaa isollekin ryhmälle. Helvetin portti toimii Helvetinjärven kansallispuiston infopisteenä yhteistyössä Metsähallituksen kanssa.

Hotelli Liera
Hotelli Liera sijaitsee Ruoveden keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, kuvan kauniissa ympäristössä Näsijärven välittömässä läheisyydessä. Hotellissa on 7 avaraa huonetta. Kokoustilaa ja saunaa voi varata erikseen. Vastaanotto Hopea-Aurinko -myymälässä.

Kaitajärven tila 
Tilan mailta löydät viisi erilaista hyvinvarusteltua rantamökkiä, joissa voit majoittua mukavasti lyhyemmän tai pidemmän aikaa. Kokous- ja saunatilat, tilamyymälä ja Tilausravintola Haukkamaan Paimen.

Mäkelän Lomatuvat 
Maatilamatkailua. Vuokrattavana eri kokoisia ja hyvin varustettuja mökkejä järven rannalla. Kaikki mökit ovat vain 20 metrin päässä Mäkelänjärvestä. Kokous- ja ateriapalvelut sekä välinevuokrausta.

Ruhalan kesämökit
Vuokrattavana kesämökkejä Ruovedellä Näsijärven vesistön rannalla. Hyvät veneily-, saunomis- ja uintimahdollisuudet.

Ruovesi Camping & Adventures Oy
Ruovesi Camping & Adventures tarjoaa puitteet viihtyisään lomaan yhdellä Suomen kauneimmista leirintäalueista Ruoveden perinteikkäässä Haapasaaressa. Alueella on 4-8 hengen hirsirakenteisia vuokramökkejä, leirintämökkejä, caravan- ja teltta-alue, huoltorakennukset, venelaiturit, kahvila terasseineen, tilausravintola, kesätanssilava, puu- ja sähkösaunoja sekä savusauna kylpykuutioineen. Vuokraamme saunoja kokous- ja juhlakäyttöön.

Vinsanvilla
B&B. Vinsanvillassa aamiaismajoitusta 11 kahden hengen huoneessa.

Ylä-Tuuhosen maatila
Tilalla voit majoittua talonpoikaisessa ja perinteikkäässä aitassa tai vierastalon kamarissa. Sisustuksessa yhdistyvät sulavasti vanha talonpoikaistyyli ja tämä päivä. Majoituksen saat myös aamiaisella ja tilauksesta järjestämme ruoka-, sauna- ja kokouspalveluita.

Gofinland, mökkejä Ruovedellä ja lähialueilla.